Читај ми

Обилазак радова на изворишту Петроварадинска ада

Понедељак, 20. јун 2011. године
10.30 часова
Бунар БХД – 6 на Петроварадинској ади ( асфалтни пут који, крај Официрца, води дуж изворишта Петроварадинска ада и преко моста на Дунавцу доводи директно до места догађаја)

Градоначелник Новог Сада Игор Павличић заједно са директором ЈКП „Водовод и канализација“ Бранком Бјелајацем, обићи ће радове на утискивању нових дренова у рени бунар 6 изворишта Петроварадинска ада. Том приликом биће представљен начин утрошка кредита од 15 милиона евра, који је потписан са Европском инвестиционом банком за потребе ЈКП „Водовод и канализација“, као и стање водоводног система пред летњу сезону и велики радови предвиђени за уторак, 21. јуна, због којих ће највећи део града бити без воде до вечерњих часова.

Напомена: превоз до места догађаја за представнике медија организоваће ЈКП „Водовод и канализација“, а полазак је предвиђен испред Погона за прераду и дистрибуцију воде на Сунчаном кеју у 10 часова.
Уколико Вам је превоз потребан, молимо Вас да о томе обавестите Одељење за односе са јавношћу и маркетинг ЈКП „Водовод и канализација“ позивом на број 475 – 00 – 45, или мејлом на адресу marketing@vikns.rs

Нови Сад, 17. јун 2011. године