Čitaj mi

Obilazak radova na izvorištu Petrovaradinska ada

Ponedeljak, 20. jun 2011. godine
10.30 časova
Bunar BHD – 6 na Petrovaradinskoj adi ( asfaltni put koji, kraj Oficirca, vodi duž izvorišta Petrovaradinska ada i preko mosta na Dunavcu dovodi direktno do mesta događaja)

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić zajedno sa direktorom JKP „Vodovod i kanalizacija“ Brankom Bjelajacem, obići će radove na utiskivanju novih drenova u reni bunar 6 izvorišta Petrovaradinska ada. Tom prilikom biće predstavljen način utroška kredita od 15 miliona evra, koji je potpisan sa Evropskom investicionom bankom za potrebe JKP „Vodovod i kanalizacija“, kao i stanje vodovodnog sistema pred letnju sezonu i veliki radovi predviđeni za utorak, 21. juna, zbog kojih će najveći deo grada biti bez vode do večernjih časova.

Napomena: prevoz do mesta događaja za predstavnike medija organizovaće JKP „Vodovod i kanalizacija“, a polazak je predviđen ispred Pogona za preradu i distribuciju vode na Sunčanom keju u 10 časova.
Ukoliko Vam je prevoz potreban, molimo Vas da o tome obavestite Odeljenje za odnose sa javnošću i marketing JKP „Vodovod i kanalizacija“ pozivom na broj 475 – 00 – 45, ili mejlom na adresu marketing@vikns.rs

Novi Sad, 17. jun 2011. godine