Читај ми

ВЕЛИКО СПРЕМАЊЕ ШКОЛСКИХ ДВОРИШТА И ЗЕЛЕНИ ТРГ

Субота, 24. април 2010. године
11.00 часова
ОШ Ђорђе Натошевић
Максима Горког 54
Нови Сад

Члан Градског већа за образовање Милан Ђукић и начелница Градске управе за комуналне послове Лидија Томаш присуствоваће акцији спремања школског дворишта у ОШ „Ђорђе Натошевић“ у којој заједнички учествују ученици и наставни кадар школе, као и радници ЈКП Чистоћа које је обезбедило неопходане алате и опрему.

У оквиру Великог пролећног спремања Новог Сада акција чишћења дворишта одвијаће се и у школама:, ШОСО Милан Петровић, Средња техничка школа „Милева Марић Ајнштајн“, ОШ „Јован Поповић“ и ОШ „Михајло Пупин“ - Ветерник.

Такође, у суботу 24. априла ЈКП Градско зеленило претвориће простор Католичке порте у Зелени трг. Посетиоцима ће бити понуђени контејнерски садни материјал погодан за садњу целе године, дрвеће, шибље, цвеће, аранжмани и столарски програм, а биће представљени и производи столарске радионице – дрвени мобилијар-жардињере у облику возића, популарне корњачице и клупе. Новосађани ће имати прилику и да се посаветују са инжењерима хортикултуре као и да купе цвеће и саднице по повољнијим ценама.

Нови Сад, 23. април 2010. године