Čitaj mi

VELIKO SPREMANJE ŠKOLSKIH DVORIŠTA I ZELENI TRG

Subota, 24. april 2010. godine
11.00 časova
OŠ Đorđe Natošević
Maksima Gorkog 54
Novi Sad

Član Gradskog veća za obrazovanje Milan Đukić i načelnica Gradske uprave za komunalne poslove Lidija Tomaš prisustvovaće akciji spremanja školskog dvorišta u OŠ „Đorđe Natošević“ u kojoj zajednički učestvuju učenici i nastavni kadar škole, kao i radnici JKP Čistoća koje je obezbedilo neophodane alate i opremu.

U okviru Velikog prolećnog spremanja Novog Sada akcija čišćenja dvorišta odvijaće se i u školama:, ŠOSO Milan Petrović, Srednja tehnička škola „Mileva Marić Ajnštajn“, OŠ „Jovan Popović“ i OŠ „Mihajlo Pupin“ - Veternik.

Takođe, u subotu 24. aprila JKP Gradsko zelenilo pretvoriće prostor Katoličke porte u Zeleni trg. Posetiocima će biti ponuđeni kontejnerski sadni materijal pogodan za sadnju cele godine, drveće, šiblje, cveće, aranžmani i stolarski program, a biće predstavljeni i proizvodi stolarske radionice – drveni mobilijar-žardinjere u obliku vozića, popularne kornjačice i klupe. Novosađani će imati priliku i da se posavetuju sa inženjerima hortikulture kao i da kupe cveće i sadnice po povoljnijim cenama.

Novi Sad, 23. april 2010. godine