Čitaj mi

ZAVRŠENI RADOVI NA NATKRIVANJU NAJLON PIJACE

Zamenik gradonačelnika Novog Sada Borko Ilić i direktor JKP "Tržnica" Miloš Tubić posetili su danas Najlon pijacu gde je postavlјena nadstrešnica površine 1800 metara kvadratnih.

-Grad Novi Sad je podržao i ovaj projekat, kroz svoje kapitalne investicije. „Tržnica“ je jedno od najuspešnijih javno-komunalnih preduzeća, posluje u tržišnim uslovima i dokaz je da i javna preduzeća mogu dobro da rade i da opstanu pored jake konkurencije - izjavio je Borko Ilić i dodao da će Grad nastaviti da podržava JKP „Tržnica“ pre svega u realizaciji projekta proširenja Satelitske pijace i izrazio nadu da će ove godine biti rešeni i imovinsko-pravni odnosi što će omogućiti preselјenje Kvantaške pijace na novu lokaciju.

Direktor JKP "Tržnica" Miloš Tubić je objasnio da je cilј natkrivanja dela Najlon pijace pobolјšanje uslova rada zakupcima na Najlon pijaci.

-Izračunali smo da je bar jedan vikend mesečno poseta slabija zbog jakog sunca, hladnoće ili padavina i u tome smo pronašli ekonomski interes za ovo ulaganje. Postavlјanje krovne konstrukcije omogućiće prodavcima nesmetan rad, bez obzira na vremenske uslove – istakao je Miloš Tubić.

Novi Sad, 31. januar 2014. godine