Читај ми

ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА НАТКРИВАЊУ НАЈЛОН ПИЈАЦЕ

Заменик градоначелника Новог Сада Борко Илић и директор ЈКП "Тржница" Милош Тубић посетили су данас Најлон пијацу где је постављена надстрешница површине 1800 метара квадратних.

-Град Нови Сад је подржао и овај пројекат, кроз своје капиталне инвестиције. „Тржница“ је једно од најуспешнијих јавно-комуналних предузећа, послује у тржишним условима и доказ је да и јавна предузећа могу добро да раде и да опстану поред јаке конкуренције - изјавио је Борко Илић и додао да ће Град наставити да подржава ЈКП „Тржница“ пре свега у реализацији пројекта проширења Сателитске пијаце и изразио наду да ће ове године бити решени и имовинско-правни односи што ће омогућити пресељење Кванташке пијаце на нову локацију.

Директор ЈКП "Тржница" Милош Тубић је објаснио да је циљ наткривања дела Најлон пијаце побољшање услова рада закупцима на Најлон пијаци.

-Израчунали смо да је бар један викенд месечно посета слабија због јаког сунца, хладноће или падавина и у томе смо пронашли економски интерес за ово улагање. Постављање кровне конструкције омогућиће продавцима несметан рад, без обзира на временске услове – истакао је Милош Тубић.

Нови Сад, 31. јануар 2014. године