Čitaj mi

OTVORENA NOVA EKSPOZITURA „SOCIETE GENERALE“ BANKE U NOVOM SADU

 

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević svečano je otvorio novu ekspozituru „Societe Generale Banka Srbija“ u Novom Sadu. Nova „Ekspozitura-Master“, druga od šest preuzetih ekspozitura KBC banke, nalazi se u Hajduk Velјkovoj ulici u sklopu Master centra Novosadskog sajma.

- Gradska administarcija je uvek zadovolјna kada velike svetske kompanije šire svoje poslovanje na teritoriji našeg grada i ohrabruje nas činjenica da ova banka vidi Novi Sad kao mesto za dalјi razvoj svog poslovanja. U nimalo lakim godinama koje su iza nas i pred nama, bankarski sektor je neizostavni činilac u prevazilaženju ekonomske i privredne krize koja je zadesila i našu državu. Raduje me činjenica da ovaj poslovni prostor, nakon odlaska druge banke, nije zatvoren, nego je još moderniji i operativniji. Važno je i što se otvaranjem ove filijale obezbeđuje posao za određeni broj zaposlenih iz nekadašnje KBC banke i što klijenti koji su poslovali sa tom bankom danas dobijaju podršku u ovoj bankarskoj grupaciji – rekao je gradonačelnik Miloš Vučević i dodao da se nada da će građani i privrednici Novog Sada prepoznati dobrog partnera u „Societe Generale“ banci.

Na svečanom otvaranju govorili su i predstavnici banke koji su naglasili da će ovu godinu u „Societe generale Srbija“ svakako obeležiti preuzimanje portfelјa klijenata KBC banke, kao i to da se značaj preuzimanja ove ekspoziture ogleda u tome što je banka „Societe generale Srbija“ preselila regionalni korporativni centar u „Master“, što znači da će klijenti moći brže i kvalitetnije da obavlјaju svoje poslovanje, jer je lokacija pristupačnija i izmeštena iz centra grada.

Novi Sad, 18. septembar 2013. godine