Читај ми

ОТВОРЕНА НОВА ЕКСПОЗИТУРА „SOCIETE GENERALE“ БАНКЕ У НОВОМ САДУ

 

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић свечано је отворио нову експозитуру „Societe Generale Banka Srbija“ у Новом Саду. Нова „Експозитура-Мастер“, друга од шест преузетих експозитура КБЦ банке, налази се у Хајдук Вељковој улици у склопу Мастер центра Новосадског сајма.

- Градска администарција је увек задовољна када велике светске компаније шире своје пословање на територији нашег града и охрабрује нас чињеница да ова банка види Нови Сад као место за даљи развој свог пословања. У нимало лаким годинама које су иза нас и пред нама, банкарски сектор је неизоставни чинилац у превазилажењу економске и привредне кризе која је задесила и нашу државу. Радује ме чињеница да овај пословни простор, након одласка друге банке, није затворен, него је још модернији и оперативнији. Важно је и што се отварањем ове филијале обезбеђује посао за одређени број запослених из некадашње КБЦ банке и што клијенти који су пословали са том банком данас добијају подршку у овој банкарској групацији – рекао је градоначелник Милош Вучевић и додао да се нада да ће грађани и привредници Новог Сада препознати доброг партнера у „Societe Generale“ банци.

На свечаном отварању говорили су и представници банке који су нагласили да ће ову годину у „Societe generale Srbija“ свакако обележити преузимање портфеља клијената КБЦ банке, као и то да се значај преузимања ове експозитуре огледа у томе што је банка „Societe generale Srbija“ преселила регионални корпоративни центар у „Мастер“, што значи да ће клијенти моћи брже и квалитетније да обављају своје пословање, јер је локација приступачнија и измештена из центра града.

Нови Сад, 18. септембар 2013. године