Čitaj mi

Obaveštenje za četvrtak 13.12.2018.

 

 

Novi Sad

SEKTOR VODOVOD
RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

• Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti deo Ulice Bogoboja Atanackovića (od Bulevara kralјa Petra Prvog do Ulice Omladinskog pokreta) i deo Ulice Pariske komune (od Bulevara kralјa Petra Prvog do Ulice Omladinskog pokreta).

• Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.

JKP „Vodovod i kanalizacija“, kao što je najavlјeno u utorak, 11.12.2018. godine, u sklopu radova na izvorištu Petrovaradinska ada  treba da priklјuči cevovod sa sremske i novosadske strane na novi Žeželјev most.  Do završetka radova mora da se uvede restriktivan režim u vodosnabdevanju kako bi se sistem u potpunosti stabilizovao. Sve bolnice na teritoriji grada, kao prioritetni objekti, imaće redovno vodosnabdevanje.

Prestanak vodosnabdevanja odvijaće se prema sledećem rasporedu:

Od 10h do 17h, kao i od 22h do 5h bez vode će biti sva prigradska naselјa:

- Veternik i Futog
- Rumenka, Kisač i Stepanovićevo
- Kać, Budisava i Kovilј
- Čenej
- Petrovaradin i Sremski Karlovci
- Bukovac
- Popovica i Ledinci (novi i stari)
- Sremska Kamenica

Dok prigradska naselјa budu bez vode, u gradu će vodosnabdevanje biti normalizovano, sa mogućnošću smanjenog pritiska u mreži od 17h do 22h.

Ovaj režim vodosnabdevanja ostaje na snazi do prestanka radova, a medije ćemo redovno izveštavati o dinamici i eventualnim promenama.