Читај ми

Обавештење за четвртак 13.12.2018.

 

 

Нови Сад

СЕКТОР ВОДОВОД
РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ

• Због радова на санацији хаварије без воде ће до 14 сати бити део Улице Богобоја Атанацковића (од Булевара краља Петра Првог до Улице Омладинског покрета) и део Улице Париске комуне (од Булевара краља Петра Првог до Улице Омладинског покрета).

• Постоји могућност да ће у току радова, уколико за тим буде потребе, блокада водоводне мреже бити продужена и проширена.

ЈКП „Водовод и канализација“, као што је најављено у уторак, 11.12.2018. године, у склопу радова на изворишту Петроварадинска ада  треба да прикључи цевовод са сремске и новосадске стране на нови Жежељев мост.  До завршетка радова мора да се уведе рестриктиван режим у водоснабдевању како би се систем у потпуности стабилизовао. Све болнице на територији града, као приоритетни објекти, имаће редовно водоснабдевање.

Престанак водоснабдевања одвијаће се према следећем распореду:

Од 10х до 17х, као и од 22х до 5х без воде ће бити сва приградска насеља:

- Ветерник и Футог
- Руменка, Кисач и Степановићево
- Каћ, Будисава и Ковиљ
- Ченеј
- Петроварадин и Сремски Карловци
- Буковац
- Поповица и Лединци (нови и стари)
- Сремска Каменица

Док приградска насеља буду без воде, у граду ће водоснабдевање бити нормализовано, са могућношћу смањеног притиска у мрежи од 17х до 22х.

Овај режим водоснабдевања остаје на снази до престанка радова, а медије ћемо редовно извештавати о динамици и евентуалним променама.