Čitaj mi

JAVNI UVID U NACRT PROSTORNOG PLANA

Republička agencija za prostorno planiranje oglasila je javni uvid u Nacrt Prostornog plana područja posebne namene međunarodnog vodnog puta E-80 - Dunav (Panevropski koridor VII)  i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Prostornog plana područja posebne namene međunarodnog vodnog puta E-80 – Dunav (Panevropski koridor VII) na životnu sredinu koji će biti održan od 20. marta do 18. aprila 2013. godine u trajanju od 30 dana.

Nacrt prostornog plana biće izložen na javni uvid svakog radnog dana od 9 do 14 časova u zgradi JP "Urbanizam" na Bulevaru cara Lazara 3.

Fizička i pravna lica primedbe na Nacrt prostornog plana mogu dostaviti  u pisanoj formi gradskoj upravi, u toku trajanja javnog uvida, zaklјučno sa četvrtkom 18. aprila 2013. godine. Primedbe na Nacrt prostornog plana mogu se dostaviti i direktno Republičkoj agenciji za prostorno planiranje, 11000 Beograd, Kralјa Milutina 10a.

Javna prezentacija Nacrta prostornog plana i Izveštaja o strateškoj proceni uticaja biće održana u sredu 3. aprila 2013. godine sa početkom u 12 časova u zgradi Privredne komore Beograda u Beogradu, ulica Kneza Miloša br. 12, sala  4a na 4. spratu.

Javna sednica Komisije za javni uvid koju formira Republička agencija za prostorno planiranje na kojoj će biti razmatrane dostavlјene primedbe tokom javnog uvida biće održana po završetku javnog uvida, u utorak 14. maja 2013. godine, sa početkom u 12 časova u zgradi Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine, u Novom Sadu, ulica Vladike Platona bb, sala 1.

Novi Sad, 1. april 2013. godine