Čitaj mi

DESETINE NOVOSAĐANA ZAVRŠILO BESPLATNU OBUKU ZA RAD U KOL CENTRU

Član Gradskog veća za privredu mr Goran Sečujski primio je predstavnike kompanije ''Netex Consulting'' kao i Nacionalne službe za zapošljavanje povodom predstavljanja rezultata programa besplatne obuke građana za rad u kol centru pod nazivom ''Netex akademija''.

- Ova kompanija pokazuje visok stepen društvene odgovornosti, jer kroz program ''Netex akademija''omogućavaju, pre svega mladim ljudima, da besplatno steknu znanja i veštine za rad u kol centru, a mnoge od njih su i zaposlili – istakao je mr Goran Sečujski.

Prema rečima Dušana Marjanovića iz Nacionalne službe za zapošljavanje, važno je da se održi stabilnost broja nezaposlenih, a program kompanije ''Netex Consulting'', koja inače ima oko 100 zaposlenih, je jedna od mera koje tome doprinose.

- Prilikom obilaska prostorija ove kompanije uverili smo se da oni posluju u skladu sa zakonom i u dobrim uslovima, tako da ćemo ih pozvati i na Sajam zapošljavanja, i nastavićemo saradnju sa njima – naglasio je Marjanović.

Kompanija ''Netex Consulting'' iz Novog Sada, kao ogranak multinacionalne kompanije sa sedištem u Temišvaru, u maju 2014. godine organizovala je pomenuti Program uz podršku Grada Novog Sada i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Kako je naglasio predstavnik kompanije ''Netex Consulting'' Slavko Hodak više desetina sugrađana prošlo je obuku, a preko 40 polaznika pronašlo je i zaposlenje u okviru kompanije ''Netex Consulting'' u Novom Sadu. On je pozvao zaintersovane za besplatnu obuku za rad u kol centru da se jave putem elektronske pošte na adresu akademija@netex.rs.

Novi Sad, 20. mart 2015. godine