Читај ми

ДЕСЕТИНЕ НОВОСАЂАНА ЗАВРШИЛО БЕСПЛАТНУ ОБУКУ ЗА РАД У КОЛ ЦЕНТРУ

Члан Градског већа за привреду мр Горан Сечујски примио је представнике компаније ''Netex Consulting'' као и Националне службе за запошљавање поводом представљања резултата програма бесплатне обуке грађана за рад у кол центру под називом ''Netex akademija''.

- Ова компанија показује висок степен друштвене одговорности, јер кроз програм ''Netex akademija''омогућавају, пре свега младим људима, да бесплатно стекну знања и вештине за рад у кол центру, а многе од њих су и запослили – истакао је мр Горан Сечујски.

Према речима Душана Марјановића из Националне службе за запошљавање, важно је да се одржи стабилност броја незапослених, а програм компаније ''Netex Consulting'', која иначе има око 100 запослених, је једна од мера које томе доприносе.

- Приликом обиласка просторија ове компаније уверили смо се да они послују у складу са законом и у добрим условима, тако да ћемо их позвати и на Сајам запошљавања, и наставићемо сарадњу са њима – нагласио је Марјановић.

Компанија ''Netex Consulting'' из Новог Сада, као огранак мултинационалне компаније са седиштем у Темишвару, у мају 2014. године организовала је поменути Програм уз подршку Града Новог Сада и Националне службе за запошљавање.

Како је нагласио представник компаније ''Netex Consulting'' Славко Ходак више десетина суграђана прошло је обуку, а преко 40 полазника пронашло је и запослење у оквиру компаније ''Netex Consulting'' у Новом Саду. Он је позвао заинтерсоване за бесплатну обуку за рад у кол центру да се јаве путем електронске поште на адресу akademija@netex.rs.

Нови Сад, 20. март 2015. године