Читај ми

СВЕЧАНО ОТВОРЕНО НОВОСАДСКО БИГ ДЕЧИЈЕ ЛЕТО

Члан Градског већа за спорт и омладину Предраг Свилар  и директор тржног центра БИГ Еран Леви свечано су отворили четврто по реду Новосадско БИГ дечије лето које ће се одржати од 22. јуна до 29. августа 2014. године, а које организује Дечији културни центар „Деци на дар“.

- Захваљујући напорима посвећених и вредних људи из Дечијег културног центра „Деци на дар“ осмишљен је богат програм, а све то уз помоћ неколико десетина новосадских институција и организација. Заједно, они ће учинити све да наша деца током летњег распуста уживају у радионицама разних врста. Малишани ће моћи да развијају како своју културно-уметничку страну, тако и ону која се односи више на спортске игре и рекреацију. Уз незаобилазно дружење и стицање нових познанстава, деца различитог узраста квалитетно ће провести време, на радост сваког родитеља. Све то биће најмлађим Новосађанима доступно у највећем новосадском Тржном центру, као и на разним локацијама у граду, не само неколико дана, не неколико недеља, него пуна два месеца - рекао је Свилар.

Од данас ће уследити 50 дана програмског шаренила за најмлађе на различитим локацијама у Новом Саду. Програм овогодишње манифестације обухвата преко 250 креативно-едукативних, и спортско-рекреативних радионица за децу. Дечији културни центар ,,Деци на дар“ је ову јединствену манифестацију у нашој земљи, организовао због велике потребе да се најмлађима квалитетно испуни време, поготово у периоду када су они ослобођени од школских обавеза. Сви заинетерсовани грађани могу се детаљније информисати о програму путем сајта www.novosadskodecijeleto.info

Нови Сад, 22. јун 2014. године