Читај ми

СПЕНСОВА НОВОСАДСКА ЗИМА

ЈП ,,Спортски и пословни центар Војводина“ Вас информише  да се у простору централног хола  СПЕНСА, на првом спрату објекта испред ГРАДСКЕ КАФАНЕ,  од 23. до   30 децембра  2014. године  одржава  продајна изложба НОВОСАДСКА ЗИМА.

На седамдесетак продајних тезги посетиоцима ће бити понуђени различити новогодишњи производи:  рукотворине, накит, украси, еко производи – здрава храна и природна козметика, новогодишњи цветни аранжмани, вино, слаткиши...сваки дан од 9,00 до 21,00 сат.
Отварање манифестације је у уторак, 23.12.2014. у 12,00 сати, када ће сви присутни бити послужени разноврсним производима из асортимана излагача.

У оквиру новогодишњих садржаја и ове године одржаће се СПЕНСОВ Univerexport ДЕЧИЈИ ФЕСТИВАЛ,  од 22. до 26. децембра 2014. године на првом спрату ЈП ,,Спортски и пословни центар Војводина”.

Пет дана, две фестивалске бине, 45 узбудљивих садржаја.

Свакодневно од 16,00 до 20,00 на бини ће се представити деца из новосадских предшколских установа, школа страних језика, студија за плес, дечији хорови, културно уметничка друштва, спортска друштва и сл.

Ове године фестивал је уз подршку пријатеља и пословног партнера   Univerexport -а  омогућио свој деци богате награде, поклоне и забаву на креативним радионицама.

Подсећамо да се суботом од 9,00 до 13,00 сати испред Градске кафане одржава РАЗМЕНА ЗИМСКЕ ОПРЕМЕ.