Читај ми

ПРИЈЕМ ЗА ЧЛАНОВЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СРБИЈЕ У СТРЕЉАШТВУ

Члан Градског већа за спорт и омладину Александар Кравић примио је чланове репрезентације Србије у стрељаштву, који се у Новом Саду припремају за такмичење на првенству Европе стандардним ваздушним оружјем, које се одржава се од 14 - 20. фебруара 2012. године у месту Виерумаки у Финској.

- Стрелци, који се дуги низ година сврставају у наше најбоље спортисте и континуирано дају добре резултате, традиционално долазе у Нови Сад на припреме пред велика такмичења. Драго ми је што су задовољни условима и резултатима на тренинзима, али и што смо се видели и имали прилику да их поздравимо и пружимо подршку пред ово важно такмичење- изјавио је члан Градског већа за спорт и омладину Александар Кравић и пожелео стрелцима пуно среће на предстојећем првенству.

Вршилац дужности селектора репрезентције Србије у стрељаштву, Горан Максимовић изразио је задовољство условима за тренинг на Спенсу, где су упркос ванредном стању, које је услед веома ниских темература наступило у целој земљи, захваљујући Граду Новом Саду и СПЦ "Војводина" припреме спроведене до краја. Стрелци су показали изузетну вољу и мотивацију на припремама како би на првенству Европе стандардним ваздушним оружјем обезбедили још две квоте и наставили континуитет освајања медаља.

Нови Сад, 10. фебруар 2012. године