Читај ми

ПРЕДАЈА ЗАХТЕВА ЗА ИЗРАДУ ЛИЧНИХ ДОКУМЕНАТА МОГУЋА И У КАЋУ

Градоначелник Новог Сада Игор Павличић и заменик начелника Полицијске управе Нови Сад, главни полицијски саветник Стеван Крстић обишли су просторије Полицијског одељења у Каћу где је почео са радом фотобокс за предају захтева за издавање личних карата и пасоша.

- Готово 30 000 људи гравитира овом месту, поред становника Каћа ту су и стновници Будисаве и Ковиља, и надам се да ћемо им овако олакшати предају захтева за добијање личних докумената. Захаваљујем се представницима МЗ Каћ што су обезбедили просторију и наравно Полицијској управи Нови Сад, а ситуација са издавањем личних докумената биће сигурно боља када се заврши сређивање простора, који смо обезбедили за полицијску станицу на насељу Сателит – истакао је градоначелник Павличић.

Полицијско одељење у Каћу које обавља законом утврђене полицијске и друге послове, у овом насељеном месту, као део Полицијске испоставе Клиса, налази се у Улици краља Петра I, број 4, а радно време фотобокса биће радним данима, од 8-16 часова. То је шеста локација на подручју Града Новог Сада на којој грађани могу да остваре своје право на израду поменутих личних докумената, поред постојећих: у Булевару краља Петра I 11, Булевару ослобођења 143 и у полицијским испоставама Детелинара, Футог и Петроварадин. На свим наведеним локацијама, грађани могу предавати захтеве за израду личних карата и пасоша, а ова лична документа преузимају се у шалтер сали на Булевару ослобођења, 143.


Нови Сад, 5. октобар 2011. године