Читај ми

ПОТПИСАНИ СПОРАЗУМИ О САРАДЊИ ЈКП „ИНФОРМАТИКА“ СА ОСИГУРАВАЈУЋИМ КОМПАНИЈАМА „СОГАЗ“ И „ДЕЛТА ЂЕНЕРАЛИ“

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић присуствовао је потписивању Уговора о осигурању између ЈКП „Информатика“ Нови Сад и две осигуравајуће компаније - Delta Generali осигурање и СОГАЗ осигурање а.д.о. Нови Сад.

-Град Нови Сад ће подржати сваку сарадњу која доприноси бољој конкуренцији и која се одражава на квалитет услуга намењеним нашим суграђанима. Услуге које, кроз обављање својих послова, пружа ЈКП „Информатика“ се видно побољшавају, иновирају и отвара се нова тржишна утакмица што је веома важно, као и долазак великих реномираних компанија спремних да уложе не само капитал већ и знање. То ће се свакако одразити и на квалитет живота грађана у Новом Саду – изјавио је градоначелник Вучевић и позвао и друге компаније да се укључе у сарадњу са јавно комуналним предузећима у Новом Саду.

ЈКП „Информатика“ Нови Сад и компаније - Delta Generali осигурање и СОГАЗ осигурање а.д.о. Нови Сад осмислиле су производ који ће грађанима Новог Сада омогућити да на квалитетан и повољан начин осигурају своју имовину од нежељених последица као што су пожар, олуја, град, излив воде из цеви, разбојништво, крађа и остало. Директор ЈКП „Информатика“  Дејан Челар истакао је да се ради од квалитетној понуди и почетку сарадње које се развија у правцу стратешког партнерства као и да се у процесу креирања понуде инсистирало на  транспаретности производа, како би корисници могли лако да је прихвате или да, уколико то желе одустану. ЈКП „Информатика“ поводом божићних и новогодишњих празника, корисницима који редовно измирују своје обавезе поклања бесплатну услугу осигурања током јануара 2013. године и пружа им могућност да осигурају своју имовину под повољним условима. 

Нови Сад, 19. новембар 2012. године