Читај ми

ПОСЕТА ДОБРОТВОРА МИЛАНА ПОПОВИЋА ГРАДСКОЈ КУЋИ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић примио је у Градској кући председника Управног одбора Фонда Б92 Верана Матића и једног од највећих појединачних донатора у акцијама “Битка за бебе” и „Битка за породилишта“ господина Милана Поповића. Поповић је недавно донирао Гинеколошко-акушерској клиници Клиничког центра Војводине и Институту за здравствену заштиту деце и омладине Војводине опрему вредну 500 000 евра,  чиме су потпуно решене потребе за опремом у ове две клинике у Новом Саду.

- У име Града Новог Сада желим да Вам захвалим за племенити чин широкогрудог даривања који протеклог месеца никога, не само у нашем граду, већ у целој земљи, није оставио равнодушним. Потврђени сте као сигуран ослонац у тешким и непредвиђеним животним ситуацијама многих и овом приликом бих желео да Вам упутим захвалност за ангажман и несебичну помоћ деци која бораве и лече се у двема здравственим установама са седиштем у Новом Саду. У време када се хуманитарне акције и друштвено одговорне активности смањују, својим доброчинством обогатили сте наше друштво – рекао је градоначелник Новог Сада  Милану Поповићу.

На састанку је договорен низ конкретних видова сарадње којима ће Град Нови Сад подржати акцију „Битка за бебе“ и наставити да помаже и подржава акције везане за побољшање услова за рађање беба и за већу сигурност  родитељства.

Добротвор Милан Поповић рекао је да ће увек настојати да пружи онолико колико је у могућности и да му представља велико задовољство што може да помогне правој будућности Србије, а то су у овом случају најмлађи, због којих се и ангажовао у акцији „Битка за бебе“ како би им дани у породилишту и болници били што безбеднији и безбрижнији.

Нови Сад, 1. март 2013. године