Читај ми

ПОДРШКА СПОРТИСТИМА У ПРИПРЕМИ ЗА ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ У ЛОНДОНУ

Члан Градског већа за спорт и омладину Александар Кравић присуствоваo је потписивању донаторских уговора између компаније Lafarge Србија и спортиста Иване Шпановић, Михаила Дудаша, Антоније Нађ и Немање Миросављева, који су добрим резултатима остварили пласман на Олимпијске игре у Лондону 2012. године.

- Веома је важно што је Lafarge, као друштвено одговорна компанија и у време кризе препознала квалитет и дала приоритет спортистима који су се квалификовали за Олимпијаду - изјавио је члан Градског већа за спорт и омладину Александар Кравић и додао да Град Нови Сад подржава спортисте из новосадских клубова и помаже им у припремама за ово важно такмичење.

Атлетичар Михаил Дудаш се захвалио компанији Lafarge што је препознала уложени труд истичући да индивидуални спортисти, немају пуно средстава и да им свака помоћ пуно значи.

У програм подршке компаније Lafarge биће укључени и други спортисти из новосадских клубова који остваре пласман на Олимпијаду. Директор ове компаније, Костин Борк изјавио је да они у великој мери помажу спортисте у Беочину а будући да је Lafarge већ десет година присутан на територији Војводине и представља део заједнице,  на овај начин жели да се захвали новосадским спортистима на досадашњим резултатима и подржи их у припремама за Олимпијске игре.

Нови Сад, 14. март 2012. године