Читај ми

ПОЧЕО ЗИМСКИ „ФЕСТИВАЛ НОВИХ ЕНЕРГИЈА“

Помоћник градоначелника Новог Сада Александар Петровић присуствовао је отварању зимског „Фестивала нових енергија“ који организује Клуб манекена „Нови Сад“ у сарадњи са Месном заједницом „Гаврило Принцип“ и уз подршку Управе за културу Града Новог Сада. „Фестивал нових енергија“ намењен је најмлађима и одржан је током лета на три дестинације у оквиру МЗ „Гаврило Принцип“ на Новом насељу уз учешће преко 700 деце и 2000 родитеља и посетилаца.

- Пројекат „Фестивал нових енергија“ је настао као потреба да се у свету модернизације и брзог темпа живота посветимо нашој деци и најмлађима која су наша будућност. Важно је напоменути да ће сви посетиоци овог фестивала бити у прилици да дочекају Нову 2019 годину, уз богат новогодишњи програм, маскембал, модну ревију и поноћни ватромет, а ово ће бити први пут да се дочек Нове године организује на Новом насељу. Свим учесницима и посетиоцима овог фестивала, нарочито нашим најмлађим суграђанима, најискреније и од срца желим срећну нову 2019. годину, да их прате здравље, срећа, љубав, да имају безбрижно одрастање у миру и просперитету, и да у наступајућу годину уђу богатији, након свих сазнања и искустава која су током овог фестивала стекли- рекао је Александар Петровић.

Програми Фестивала усмерени су на развој стваралаштва и креативности деце и младих, кроз различите радионице у свим областима које су битне за њихов развој, и њиме су обухваћене различите теме, од креирања слободног времена, бонтона, развијања хуманости и слично.

Нови Сад, 28. децембар 2018. године