Читај ми

ОТВОРЕН МЕЂУНАРОДНИ ТУРНИР У ОДБОЈЦИ "ФУТОГ 2013"

Члан Градског већа за спорт и омладину Предраг Свилар присуствовао је свечаном отварању Међународног одбојкашког турнира "Футог 2013" који организује Женски одбојкашки клуб "Футог“ под покровитељством Градске управе за спорт и омладину.

- За сваку средину je од великог је значаја могућност да организује овакав турнир у којем учествује и шампион. Ради се о изузетно лепом догађају који популарише одрастање у спортском духу. Град Нови Сад помаже клубове који негују рад са млађом децом и развијају праве вредности, ЖОК  “Футог” је један од таквих клубова. Наш циљ је да пружањем подршке овом турниру афирмишемо и подигнемо на један виши ниво женску одбојку у Новом Саду и околини. Драго ми је да су данас у великом броју присутни љубитељи овог спорта који својим присуством пружају подршку одбојкашицама - рекао је Предраг Свилар приликом свечаног отварања  Међународног одбојкашког турнира "Футог 2013.

Ово је први пут да је на турниру учествовао један суперлигаш, актуелни првак државе и том приликом организатори су се захвалили управи ОК "Црвене Звезде" на учешћу. На Турниру је поред домаћина и екипе Црвене звезде, учествовала и екипа из Осијека, а по завршетку такмичења додељена су признања за прво, друго и треће место, као и појединачна признања за најбољег дизача, смечера, блокера и либера.

Нови Сад, 28. септембар 2013. године