Читај ми

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПРИМИО ПРЕДСТАВНИКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА У РУКОМЕТУ

Градоначелник Новог Сада Игор Павличић примио је у Градској кући представнике рукометних репрезентација Норвешке, Словеније и Србије А и Б, као и истакнуте тренере и судије у рукомету. Сениорске репрезентације те три земље учествоваће на међународном турниру у рукомету под називом „Трофеј Србије 2011“ који ће бити одржан у Новом Саду и Београду од 15. до 17. јуна.

- Цела Европа и свет ће бити у прилици да виде лепоту рукометног спорта управо из Новог Сада где ће у наредном периоду бити одржано више значајних такмичења. Нови Сад улаже напоре да обезбеди најбоље услове свим спортистима који се такмиче у нашем граду, а епитет доброг домаћина ћемо потврдити и овог пута на такмичењу „Трофеј Србије 2011“ - рекао је градоначелник Игор Павличић и пожелео спортску срећу рукометашима.

Поздравну реч упутио је и председник Рукометног Савеза Србије Велимир Марјановић који је изразио задовољство што је Нови Сад домаћин низа лепих рукометних догађаја ове и наредне године, као и захвалност Граду који увек подржава спортисте на путу до остварења престижних спортских успеха.

Нови Сад, 17. јун 2011. године