Читај ми

ГРАДОНАЧЕЛНИКУ УРУЧЕНА ЗАХАВЛНИЦА ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ НОВИ САД

Градоначелник Новог Сада Игор Павличић присуствовао је свечаности поводом Дана полиције и Дана и славе Министарства унутрашњих послова које је ове године обележило два века постојања. Том приликом градоначелнику је уручена захвалница за успешну сарадњу, допринос у јачању безбедности и развој Полицијске управе.

- У протекле три године мислим да смо имали коректан однос и добру сардњу са Полицијском управом. Безбедност свих грађана мора бити на првом месту, и иако то није у директној надлежности Града, ми се осећамо одговорнима. Због тога смо улагали у набавку аутомобила и опреме за полицију, као и у видео надзор и шалтер салу. Такве мере дале су добре резултате и ми ћемо наставити да помажемо Полицијску управу како би заједнички допринели њиховом ефикаснијем раду, па тако и бољој безбедности грађана – изјавио је градоначелник Павличић.

Захвалнице су урчене и другим заслужним појединцима и установама, а осврнувши се на досадашње резултате, заменик начелника ПУ Нови Сад Стеван Крстић нагласио је да ће припадници полиције наставити да раде на подизању безбедности и развијању што бољих односа са грађанима.

Нови Сад, 16. јун 2011. године