Читај ми

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ КАНДИДАТА ЗА ПОПИСИВАЧЕ

Републички завод за статистику 4. августа 2011. године објавио је Јавни позив за пријављивање кандидата за пописиваче који је истакнут и на огласној табли у згради Скупштине Града Новог Сада, у месним заједницама као и на сајту Града новог Сада www.novisad.rs .

Заинтересовани кандидати дужни су да испуне услове наведене у Јавном позиву Републичког завода за статистику и да се лично пријаве. Лично пријављивање подразумева попуњавање пријаве за учешће у Попису становништва, домаћинстава и станова 2011. у периоду од 15. до 19. августа 2011. године, и предају пријаве на пункту који је одредила Пописна комисија за припрему и организацију пописа на територији Града Новог Сада.

На територији Града Новог Сада одређене су три месне заједнице за пунктове и то: МЗ '7. јули' у Улици Мише Димитријевића бр. 74а, МЗ 'Народни хероји' у Мајевичкој улици бр. 2б и МЗ 'Омладински покрет' у Улици Омладинског покрета бр. 11.

За пунктове у насељеним местима на територији Града Новог Сада одређене су четири месне заједнице: МЗ 'Футог', Футог, Улица цара Лазара бр.42, МЗ 'Руменка', Руменка, Војвођанска улица бр. 19, МЗ 'Сремска Каменица', Сремска Каменица Трг краља Петра I бр. 1 и МЗ 'Каћ', Каћ, Улица краља Петра I бр. 2.

Заинтересовани кандидати могу поднети пријаву само на једном пункту, и то према распореду Пописне комисије који је истакнут на огласној табли у згради Скупштине Града Новог Сада, у месним заједницама као и на сајту Града новог Сада www.novisad.rs. Образац пријаве кандидати ће добити приликом пријављивања.

Нови Сад, 9. август 2011. године