Čitaj mi

SVEČANA CEREMONIJA PREDAJE TITULE OMLADINSKE PRESTONICE EVROPE PETAK 13. DECEMBAR 2019. GODINE

Dijalog sa premijerkom
Zgrada Rektorata, 16.45 časova.

Akreditacije: podizanje akreditacija biće moguće od 16.00 do 16.45 časova na samom ulazu u zgradu Rektorata. Ove akreditacije važe i za ulazak u Srpsko narodno pozorište.

Snimanje i izjave: na samom Dijalogu nesmetano možete snimati sve delove razgovora i Dijaloga. Izjave mladih učesnika Dijaloga, slobodno možete uzeti pre početka događaja. Na samom događaju obezbeđena je distribucija zvuka za medije, ukoliko želite da snimite delove Dijaloga. Izjave za medije biće moguće u Srpskom narodnom pozorištu, na samoj svečanoj Ceremoniji predaje titule

Svečana Ceremonija predaje titule Omladinske prestonice Evrope
Srpsko narodno pozorište, 18.45 časova.

Akreditacije: podizanje akreditacija biće moguće od 17.00 do 18.45 časova na službenom ulazu (ulaz kod parking garaže) Srpskog narodnog pozorišta. Ukoliko ste akreditaciju već preuzeli u Rektoratu, slobodno se odmah možete uputiti na glavni ulaz i ka sceni Jovan Đorđević.

Snimanje i izjave: tokom Svečane ceremonije predaje titule, za medije su obezbeđena poslednja tri reda. U poslednjem redu se nalaze dve distribucije zvuka, koje slobodno možete koristiti tokom trajanja Ceremonije.

Pre početka Ceremonije, za sve fotografe i snimatelјe, organizovano ćemo obezbediti 5 minuta na sceni, kako biste imali priliku da snimite premijerku i protokolarni red, nakon čega se vraćamo na mesta predviđena za medije kako bi Ceremonija mogla da počne.

Izjave za medije su nakon Ceremonije predaje titule u 20.00 časova.

Izjave će dati: Ana Brnabić, premijerka Republike Srbije, Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, Karina Autengruben, predsednica Evropskog Omladinskog Foruma, Vukašin Grozdanović, koordinator OPENS 2019.

Važna napomena: očekuje se velika gužva na samom ulazu, pa vas molimo da dođete što ranije kako biste se smestili i dobili sve potrebne materijale i informacije.

Novi Sad, 13. decembar 2019. godine