Čitaj mi

PONOS GRADA NOVOG SADA

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić čestitao je postignuti uspeh učenicima generacije novosadskih osnovnih i srednjih škola na svečanim prijemima u Gradskoj kući organizovanim u njihovu čast.

- Pozdravljam vas u ime grada Novog Sada i čestitam vam veliki uspeh koji ste ostvarili. Put ka stvaranju pravih vrednosti je težak i iziskuje mnogo vremena ali uloženi trud na kraju uvek bude krunisan trajnom promenom na bolje. U želji da skrenemo pažnju društvu na najbolje i narednih godina organizovaćemo ovakave prijeme, a ovaga puta napravićemo pano sa fotografijama đaka generacije koji će biti postavljen na reprezentativnom mestu u gradu – istakao je gradonačelnik Pavličić.

Druženju sa gradonačelnikom danas je prisustvovalo oko 80 učenika generacije, a i ove godine za najbolje su obezbeđene majice sa natpisom 'Ponos Grada Novog Sada'. Prijem u čast osnovaca i srednjoškolaca koji su osvojili nagrade na republičkim takmičenjima biće upriličen u sredu 30. juna u Svečanim salonima na Petrovardinskoj tvrđavi.

Novi Sad, 28. jun 2010. godine