Čitaj mi

POČELA MANIFESTACIJA „NOVOSADSKI ZIMZOLEND“

Pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Ivan Siler prisustvovao je otvaranju manifestacije „Novosadski Zimzolend“ koja se održava na Trgu slobode do 28. decembra, u organizaciji Udruženja građana „Srcem za sve“, a u saradnji sa kompanijom „Ninamedia“. Svečano otvaranje  je upotpunio nastup hora „Vivak" i novosadskog benda „Banda drvena“.

-Veliko mi je zadovolјstvo što sam danas ovde sa vama da zajedno otvorimo još jedan Zimzolend, manifestaciju koja donosi dah prave zimske čarolije u naš grad po ugledu na najlepše evropske božićne pijace. Pred nama je vreme praznika, dobrog raspoloženja, darivanja i radovanja koje provodimo sa najbližima osećajući uzajmnu povezanost dok delimo lepe želјe, čestitke i poklone. Želim vam da uživate u predstojećoj prazničnoj atmosferi i svim sadržajima koje ona nosi i nastavite da verujete u magiju praznika. Svima želim pre svega dobro zdravlјe i da praznične dane provedemo u miru i sreći sa onima koje volimo - rekao je Ivan Siler.

Prema rečima organizatora, „Novosadski Zimzolend” je manifestacija koja pored bogatog kulturno-umetničkog programa u tridesetak kućica nudi posetiocima da probaju kuvano vino, razna piva, hranu specifičnih ukusa, kao i da kupe suvenire i novogodišnje ukrase.

Novi Sad, 1. decembar 2022. godine