Čitaj mi

POČELA KAMPANјA ZA VAKCINACIJU MLADIH U NOVOM SADU - “ŽIVOT TE ZOVE”

Grad Novi Sad realizuje kampanju pod nazivom “Život te zove” u kojoj učestvuju gradske institucije, novosadski festivali, sportski savezi, udruženja građana i nevladine organizacije. Kampanja se temelјi na direktnom pozivu punoletnim građanima Novog Sada da zajedničkim snagama, vakcinisanjem protiv KOVID19, ubrzamo vraćanje zdravom i normalnom toku života.

Slogan „Život te zove“ direktno, neposredno i bez cenzure prikazuje kako je život izgledao pre pandemije, na koji način građani Novog Sada mogu doprineti odgovornijem društvu u kojem živimo. Postoji jednostavan način da mu se vratimo: Život nas zove – naše je samo da se odazovemo. Vakcinacija predstavlјa sredstvo da zajedničkim snagama dođemo do cilјa.

Kampanja “Život te zove” podseća nas na to kako je život izgledao pre pandemije i razgovara sa javnošću o onome što nas je sve zadesilo – osećaj ustručavanja i nedostatka slobode. Kampanja nas podseća da period koji je bio težak za sve napokon možemo da ostavimo iza sebe  i vratimo se tom životu koji nas - zove. Kampanja je podelјena na više segmenata: Utakmica te zove, Kultura te zove, Festival te zove, Putovanje te zove i Žurka te zove, gde se obuhvataju segmenti naše svakodnevice. „Život te zove“ razgovara sa svakom osobom pojedinačno, o njenim želјama i potrebama koje se stavlјaju na PRVO MESTO.

Novi Sad se mnogo puta pokazao kao relevantan i klјučan faktor u sprovođenju mnogih društveno-odgovornih akcija. Kako bi Novi Sad opet bio onaj grad kakvim ga znamo, potrebno je vrlo malo uloženog truda. Vakcinisanjem ćemo zaštiti sebe i lјude oko nas, te otvoriti prostor za mnoge stvari koje nam poslednjih godinu dana promiču pred očima: festivali, utakmice, žurke i putovanja.

Ne zaboravimo na činjenicu da je trenutno jedini legitimni način da život vratimo u normalni tok – Vakcinacija. Više informacija na sajtu novisadtezove.rs

Gradski tim koji sprovodi kampanju podsticanja mladih da se uklјuče u proces masovne imunizacije u Novom Sadu

Novi Sad, 1. jun 2021. godine