Čitaj mi

Prezentacija projekta "Poboljšanje zaposlenosti Roma u AP Vojvodini"

Četvrtak 12. maj 2011. godine
19.30 časova
Plava sala Skupštine Grada Novog Sada
Žarka Zrenjanina 2.

Član Gradskog veća za socijalnu i dečju zaštitu prof. dr Sanja Stojanović učestvovaće na tribini povodom projekta "Poboljšanje zaposlenosti Roma u AP Vojvodini" podržanog od strane Evropske unije, a realizuje ga Kancelarija za inkluziju Roma APV, uz partnersku podršku Pokrajinskog sekretarijata za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova.

Cilj Projekta je poboljšanje socijalne i materijalne pozicije Roma na teritoriji APV, kao i njihovog zapošljavanja, samozapošljavanja i obučavanja, u skladu sa evropskim standardima.
Na tribini takođe učestvuju Pokrajinski sekretar za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin, direktor Kancelarije za inkluziju Roma APV Duško Jovanović, načelnica Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu Vera Grkavac, predstavnik Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i pripadnici romske nacionalnosti, pre svega žene, koji će, ukoliko budu zainteresovani da se zaposle ili samozaposle, popuniti anketu, koja će im biti data nakon završetka prezentacije.

Novi Sad, 11. maj 2011. godine