Čitaj mi

KAMP 'LETO U SREMSKIM KARLOVCIMA'

Član Gradskog veća za obrazovanje Milan Đukić posetio je edukativnu radionicu za decu koja se u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada odvija u oviru kampa „Leto u Sremskim Karlovcima“. Program kampa, koji se realizuje uz podršku Gradske uprave za obrazovanje, osmišljen je za učenike trećeg razreda iz svih novosadskih osnovnih škola.

- Grad Novi Sad čini sve da najmlađim sugrađanima obezbedi adekvatne uslove za obrazovanje i pruži različite mogućnosti za razvijanje dečjeg stvaralaštva i njihovih pojedinačnih potencijala. Poznato je da su kampovi najbolji način da deca uče i upoznaju se sa prirodom koja ih okružuje i odlično je što će u društvu svojih vršnjaka provesti kvalitetnih sedam dana letnjeg raspusta. – rekao je član Gradskog veća za obrazovanje Milan Đukić poželevši učenicima da im leto u Karlovcima donese mnogo novih poznanstava, zabave i novih saznanja.

Goranski eko-kamp "Leto u Karlovcima" koji traje od 14. do 21. juna, svakodnevno je ispunjen zanimljivim interaktivnim predavanjima prilagođenim uzrastu dece, uz brojne kreativne radionice, dok je veče rezervisano za druženje i zabavu.

Novi Sad, 18. jun 2010. godine