Čitaj mi

GRADONAČELNIK OBIŠAO LEDINCE

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić obišao je naselja Novi Ledinci i Stari Ledinci u kojima su poboljšani opšti uslovi za život građana, a potom je razgovarao sa predstavnicima Mesnih zajednica, kao i sa stanovnicima tih prigradskih naselja.
 

- U nastavku obilaska prigradskih naselja Novog Sada, došli smo i u Ledince da vidimo pomak u rešavanju najvećih problema tog naselja koji se odnose na problem kanalizacije i vodovoda, kao i na ulice koje nisu asfaltirane, pa čak ni posute tucanikom. Tokom proteklog perioda u Ledincima su sređivani putevi, izgrađena nova parking mesta, uređen centralni plato, a dugogodišnji problemi vezani za kanalizaciju su u procesu rešavanja u dogovoru sa JP Zavod za izgradnju grada i JKP Vodovod i kanalizacija. – rekao je gradonačelnik Igor Pavličić uz obećanje svim građanima Ledinaca i drugih prigradskih naselja da bi do kraja godine svi projekti trebali da budu završeni, pa da se u skladu sa tim, od naredne godine sazove zbor građana kako bi se postigli dogovori za rešavanje pitanja sufinansiranja izgradnje vodovoda od strane građana sa Gradom.
 

Građani su u razgovoru sa gradonačelnikom istakli da su zadovoljni poboljšanjem vodosnabdevanja na viskom temperaturama koje donosi letnje vreme, a težnja stanovnika tog naselja je da se u oblasti komunalnih poslova i održavanja infrastrukture sela, Ledinci u narednom periodu uvrste u redovno održavanje Grada.
 

Novi Sad, 16. avgust 2010. godine