Читај ми

БОЉИ УСЛОВИ ЗА ЛЕЧЕЊЕ У ДОМУ ЗДРАВЉА "НОВИ САД" У КИСАЧУ

Члан Градског већа за здравство проф. др Александар Кираљ обишао је реновирани објекат Дома здравља „Нови Сад“ у Кисачу. У овај објекат 45 година осим кречења и редовног одржавања, није било већег улагања. За реновирање Дома здравља „Нови Сад“ у Кисачу, чија је површина 500 квадратних метара, из буџета Града Новог Сада издвојено је 1.873.982 динара, од чега је 1.316.000 динара потрошено за замену столарије, а остатак средстава за кров, снегобране и олуке.

- У протеклом периоду су направљене нове амбуланте у Сремској Каменици и Шангају, а након тога се приступило и реконструкцији овог Дома здравља, који је био запостављен последњих неколико деценија. Драго ми је да су створени бољи услови за све становнике Кисача. Почиње нови инвестициони циклус и ја се надам да ћемо до краја године почети са изградњом Дома здравља у Футогу - изјавио је члан Градског већа за здравство проф. др Александар Кираљ

Шеф диспанзера у Кисачу др Павел Чеман, додао да је да су због проблема са лошом изолацијом и хигијеном радови били ургентни и да је објекат након реконструкције далеко функционалнији. У Дому здравља „Нови Сад“ у Кисачу раде службе опште медицине, педијатрија, стоматолошка амбуланта и лабораторија.


Нови Сад, 21. новембар 2011. године