Čitaj mi

OTVOREN TRŽNI CENTAR BIG U NOVOM SADU

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i direktor kompanije Big Si Srbija Robert Jahav presekli su vrpcu i svečano otvorili tržni centar izraelske kompanije Big Si Srbija, a u prisustvu ministra za regionalni razvoj i lokalnu samoupravu Republike Srbije Igora Mirovića, ambasadora Izraela u Republici Srbiji Nj.E. Josefa Levija i direktora i vlasnika kompanije Big Si Ejtana Barza.
- Čestitam kompaniji Big Si na otvorenom tržnom centru, a ono što je veoma bitno za Grad je da su svi rokovi ispoštovani i što je zaposlenje u ovom tržnom centru našlo hiljadu naših sugrađana. Posebno me je obradovala najava gospodina Roberta Jahava da oni neće ovde stati sa investicijama i da će nastaviti sa ulaganjem u neposrednom okruženju ovog modernog tržnog centra - rekao je gradonačelnik Miloš Vučević i poželeo kompaniji uspešan rad u Novom Sadu i Srbiji.
Ministar za regionalni razvoj i lokalnu samoupravu Republike Srbije Igor Mirović zahvalio se kompaniji Big Si i Gradu Novom Sadu, jer su zajednički isplanirali i u roku realizovali ovaj veliki projekat koji će biti snažan doprinos trgovačkoj privredi Grada Novog Sada, Vojvodine i čitave naše države.
Ambasador Izraela u Republici Srbiji Nj.E. Josef Levi je istakao da Novi Sad i Srbija zaista zaslužuju ovaj moderan tržni centar sa domaćim i svetskim brendovima, ukupne veličine 40.000 kvadratnih metara u koji je investirano preko 50 miliona evra, a što je najvažnije koji će zapošljavati hiljadu ljudi.
Direktor kompanije Big Si Srbija Robert Jahav se zahvalio gradonačelniku Novog Sada i svima onima koji su učestvovali u izgradnji najvećeg tržnog centra u Novom Sadu i Vojvodini, i dodao da je ovo veliki uspeh za njegovu kompaniju i da će nastaviti sa ulaganjem i aktivnostima u Novom Sadu.
Sa ukupnim kapacitetom od 40.000 kvadratnih metara, ovaj moderni tržni centar biće glavna destinacija u Novom Sadu i Vojvodini za sve one kojima je potrebna najbolja kupovina i mesto za dobar provod.

Novi Sad, 7. novembar 2013. godine