Čitaj mi

UREĐENO DVORIŠTE CENTRA ZA SOCIJALNI RAD

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić obišao je završne radove uređivanja dvorišta Centra za socijalni rad u delu gde se nalaze objekti Sigurne dečije kuće.

- Mnogi su smanjili budžet za socijalnu zaštitu, a mi smo ga povećali i svaki dan sve više ulažemo u ovu oblast jer se broj korisnika, zbog teške ekonomske situacije, nažalost povećava iz dana u dan. Vrednost ove investicije je 5.353.128 dinara i uređenje ovog prostora će najviše značiti najmlađima - istakao je gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić

Radove na uređivanju dvorišta Centra za socijalni rad zajedno sa gradonačelnikom obišli su i direktor Zavoda za izgradnju grada Borislav Novaković i direktor Centra za socijalni rad Gojko Vujinović.

- U toku je nanošenje završnog sloja asfalta što predstavlja poslednje radove na uređivanju dvorišta Centra za socijalni rad u delu gde se nalaze objekti Sigurne dečije kuće - istakao je direktor Centra za Socijalni rad Gojko Vujinović i dodao da ova investicija mnogo znači scim korisnicima centra.

Radovi na investicionom održavanju saobraćajnih površina obuhvatili su popravku kolovoza na površini od oko 950m², popravku i sanaciju oštećenih trotoara površine oko 650m². Pored toga, rešeno je pitanje odvođenja atmosferskih voda izgradnjom nove atmosferske kanalizacije i postavljanjem novih slivnika. U planu je još zamena dotrajalih klupa i postavljanje cvetnih žardinjera.

Novi Sad, 30. jun 2011. godine