Читај ми

ОБАВЕШТЕЊЕ О РАДОВИМА

 

Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад од понедељка, 27. јула 2020. године, у оквиру радова на изградњи и реконструкцији вреловодне мреже на Булевару ослобођења и у Улици Браће Рибникар до Улице Мише Димитријевића, почиње са радовима на изградњи вреловода на раскрсници улица Браће Рибникар и Мише Димитријевића.

Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, привремено ће бити измењен режим саобраћаја у зони радова.

У овој фази радова део Улице Браће Рибникар затвара се за саобраћај. Из смера Футошке улице, саобраћај у Улици Браће Рибникар ће бити забрањен од Улице Дожа Ђерђа до Улице Данила Киша, уз омогућено скретање у Улицу Данила Киша. Из Улице Данила Киша, из смера од Гогољеве улице, дозвољено је скретање десно у Улицу Браће Рибникар. Из смера Булевара ослобођења у Улици Браће Рибникар биће забрањен саобраћај од Улице Данила Киша до Улице Мише Димитријевића и биће омогућено скретање у Улицу Данила Киша из Улице Браће Рибникар и излазак на Булевар ослобођења. У Улици Данила Киша из смера Булевара ослобођења обавезно је скретање „десно“ у Школску улицу, док је из Школске улице обавезно скретање „лево“ у Улицу Данила Киша према Булевару ослобођења.
      

Привремена измена режима саобраћаја ће трајати до 10. августа 2020. године.

Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад у понедељак, 27. јула 2020. године, почиње сa радовима на реконструкцији вреловода у Улици Богобоја Атанацковића.

Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, привремено ће бити измењен режим саобраћаја у зони радова.

У току извођења радова биће забрањен саобраћај у Улици Богобоја Атанацковића, од Улице Омладинског покрета до краја слепог крака Улице Богобоја Атанацковића, као и у делу Улице Париске комуне од броја 22 до броја 28 и од броја 46 до броја 48. У зони радова ће бити забрањено паркирање возила. Такође, биће забрањен бициклистички саобраћај на Булевару краља Петра I од броја 44 до броја 48.
            
Привремена измена режима саобраћаја ће трајати до 14. септембра 2020. године.