Читај ми

УСКОРО НОВИ ОБЈЕКАТ МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ И ПИЈАЦА У СРЕМСКОЈ КАМЕНИЦИ

Градоначелник Новог Сада Игор Павличић обишао је завршне радове на изградњи објекта Месне заједнице и пијаце у Сремској Каменици. Приземље објекта је предвиђено за просторије МЗ, а у сутерену ће бити смештени пословни простори. На истој адреси завршава се изградња пијачногплатоаповршине 780 м2 , на којем ће бити постављеноизмеђу 50 и60 тезги.

- Зграда је скоро завршена, треба још да прође технички пријем. У току је партерно уређење, изградња прилазних путева и паркинга, а чим буде асфалтирано, Тржница ће поставити тезге. Очекујемо да ће у наредних десетак дана цео посао бити окончан. Каменица добија нову пијацу, како су то грађани и захтевали, а  у објекту Месне заједнице такође ће бити смештена и пошта – истакао је градоначелник Павличић.

У оквиру простораповршине 320 м2предвиђеног за Месну заједницу налази се мултифункционална сала за различите намене. У току су радови на бетонирању прилазне стазе објекту и прилазног степеништа пијачном платоу, као и прикључење објекта на инфраструктуру.

Нови Сад, 10. април 2012. године