Читај ми

УРУЧЕНА ОПРЕМА ЗА НОВОСАДСКЕ ФУДБАЛСКЕ КЛУБОВЕ

Члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин заједно је са председником Фудбалског савеза града Новог Сада Гораном Антићем уручио спортску опрему представницима десет фудбалских клубова са територије града.

- Град Нови Сад на различите начине подржава спорт, а ово је једна у низу успешних акција. Лако је спроводити Стратегију развоја спорта и Локални акциони план који је усвојен на Скупштини, када постоји велика подршка градоначелника који суштински схвата важност промоције и популаризације спорта, у шта спада и помоћ клубовима који делују на територији града. Поред Градске управе за спорт и омладину, која добија од Града одређени проценат буџета и усмерава та средства на финансирање клубова и разних спортских манифестација, ми се трудимо и да анимирамо приватне друштвено-одговорне компаније да помогну спортске активности у граду. Уједињени смо око истог циља, а то је да се мало растерети буџет родитеља, јер је данас тешко обезбедити све неопходне услове за тренинг - рекао је Огњен Цвјетићанин.

Горан Антић се у име Фудбалског савеза града Новог Сада захвалио Граду Новом Саду на труду и помоћи за још једну донацију за фудбалске клубовe у виду спортске опреме која се састојала од дресова, штуцни, шорцева, као и лопти.

- Ово је пета акција коју Град спроводи за нас, а свака донација значи много за фудбалске клубове који се суочавају са разним проблемима, између осталог везаним за набавку спортске опреме - рекао је Антић.

Нови Сад, 30. март 2017. године