Читај ми

У НОВОМ САДУ ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА „TEENTALK“

Члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин свечано је отворио конференцију намењену тинејџерима „TeenTalk“ коју организује магазин "Браво" већ другу годину за редом.
На конференцији су се представили најуспешнији тинејџери у земљи, разматран је проблем вршњачког насиља, а одржано је и више панел-дискусија.

- Желим да вас поздравим у име Града Новог Сада, као и ресорне Градске управе задужене за питања омладине у нашем граду. Надам се да је пред вама успешна конференција, као и много дружења, и да ће те две ствари, заједнички допринети не само јачању старих, већ и стицању неких нових пријатељстава. Од изузетне важности је да се умрежавате и да међу собом размењујете и реализујете идеје и замисли, а ми ћемо се трудити, да вас на сваки могући начин подржимо, како бисмо заједнички креирали лепшу будућност. Ми подстичемо сваку квалитетну иницијативу, и са огромном пажњом приступамо предложеним пројектима који долазе из редова омладинских организација, а све у циљу уједињеног деловања ка освајању престижне титуле Омладинска престоница Европе 2019. године – рекао је Огњен Цвјетићанин.

Програм конференције састојао се из представљања талената из школске клупе и разговора о томе како стићи од хобија до правог успеха, затим су кроз више дискусија разматране и студије случаја познатих компанија, а посебна пажња била је скренута на проблем насиља у школама, као и на друштвеним мрежама.

Нови Сад, 13. септембар 2016. године