Читај ми

Сервисне информације за 14.12.2018

По последњем пресеку стања из командно-контролног центра ЈКП-а „Водовод и канализација“, у 9:30х систем водоснабдевања био је стабилизован, са притиском од 2 до 2,5 бара. С обзиром на то да су радови који се обављају обимни и комплексни, рестрикције у водоснабдевању које су на снази од јуче остају и даље, до завршетка радова, а по распореду који је такође најављен. Радови теку планираном динамиком и највећи део посла обавља се током ноћи.

Веома је важно напоменути да је потребно одређено време да се систем стабилизује, нарочито после неколико сати од обуставе у испоруци воде, да су цеви пуне ваздуха и да су у наредном периоду могуће и хаварије на водоводној мрежи које у овом тренутку не могу да се предвиде, те молимо и апелујемо на суграђане да имају стрпљења и разумевања јер су радници константно на терену и чини се све како би се испоштовали рокови и систем водоснабдевања у потпуности нормализовао.

Такође, молимо суграђане који уопште нису имали воду претходних дана да ту информацију пријаве на мејл контакт.центар@викнс.рс како бисмо таргетирали најкритичније тачке и обезбедили цистерне за те локације.

Од 11х цистерне са пијаћом водом премештају се из града у приградска насеља и то у центар Футога, у Ветерник код кружног тока и у Прерадовићеву улицу у Петроварадину (блок 8).