Читај ми

РЕНОВИРАН ИНФО ЦЕНТАР ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ГРАДА НОВОГ САДА

Заменик градоначелника Новог Сада мр Зоран Мандић присуствовао је свечаном отварању реновираног Инфо центра Туристичке организације Града Новог Сада.

- Задовољство ми је што могу да вас поздравим у своје лично име и у име Града Новог Сада овако лепим поводом као што је отварање реновираног Инфо центра Туристичке организације Града Новог Сада.
Нови простор је обогаћен условима за мултумедијалне и друге промоције, а интерактивни излог пружаће информације о догађајима у граду 24 сата дневно који ће богату културну и туристичку понуду учинити још доступнијом свим нашим суграђанима, туристима и посетиоцима нашег града - рекао је том приликом Зоран Мандић.

Реновирање је започето почетком октобра, а нови простор Инфо центра поседује техничке услове за мултумедијалну промоцију, промоцију штампаног материјала, продају сувенира, као и улазница за концерте. Посетиоци ће имати могућност директне комуникације са запосленима за инфо пултом, а интерактивни излог пружаће информације о догађајима у граду 24 сата дневно.

Нови Сад, 9. децембар 2011. године