Читај ми

ПРИЈЕМ ВЕТЕРАНА ФУДБАЛСКОГ КЛУБА "НОВИ САД"

Члан Градског већа за спорт и омладину Александар Кравић примио је у Свечаној сали Градске куће руководство Фудбалског клуба „Нови Сад“ који ове године прославља 90 година постојања. Пријему су присуствовали и ветерани овог клуба који су пре 50 година први пут ушлу у Прву савезну лигу СФРЈ.


- Непосредни повод овог пријема су две годишњице, 90 година клуба и 50 година од његовог уласка у Прву лигу. Међутим, потребно је скренути пажњу да овај клуб, после низа година лоших резултата поново стаје на ноге и да ново руководство води рачуна почевши од младих селекција, па на даље, тако да у следећих неколико година можемо очекивати да се Фудбалски клуб "Нови Сад" врати на место које му припада, односно да буде раме уз раме са "Војводином" - изјавио је члан Градског већа за спорт и омладину Александар Кравић.

Ветерани Фудбалског клуба "Нови Сад" су се захвалили на пријему, истакавши да је значај клуба, осим тога што је изнедрио и бројне врхунске спортисте, тренере и спортске раднике, и тај што је помогао многим генерацијама да одрасту у психофизички здраве и уравнотежене људе, а то је много трајнији и важнији успех.

Нови Сад, 19. октобар 2011. године