Читај ми

ПОСЕТА НАЈБОЉИМ УЧЕНИЦИМА ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ "МИХАЈЛО ПУПИН"

Заменик градоначелника Новог Сада мр Зоран Мандић посетио је ученике Електротехничке школе "Михајло Пупин" који већ неколико година заредом остварују најбоље резултате на националном такмичењу из роботике, али и представљају своју школу на светким такмичењима. Ове године најбољи су и то у конкуренцији факултетских екипа.

- Нама су млади људи и њихово образовање изузетно важни и увек ћемо их подржати како би напредовали и представили себе и свој град у најбољем светлу. Електротехничка школа остварује одличне резултате на националним и интернационалним такмичењима - рекао је заменик градоначелника Новог Сада мр Зоран Мандић

Освајањем првог места ученици Електротехничке школе "Михајло Пупин" стекли су право да учествују на светском такмичењу "ЕУРОБОТ 2011" које је одржано у Русији, у јуну овде године.

Директор Електротехничке школе "Михајло Пупин" Милан Вукобрат истакао је да је, захваљујући напорима града и разумевању челних људи, најбољим ученицима школе омогућено да, као национални прваци, остваре учешће на престижном светском такмичењу ове године у Русији.

Нови Сад, 20. септембар 2011. године