Читај ми

Полумаратонска трка - привремена измена траса линија 1, 6, 7а, 7б, 8, 11А, 11Б, 12 и 13

                
ЈГСП Нови Сад обавештава кориснике услуга превоза да ће због одржавања полумаратонске трке у недељу, 24. марта 2019. године, у времену од 10:45 до 14:00 часова доћи до привремене измене аутобуских траса на градским линијама 1, 6, 7A, 7Б, 8, 11А, 11Б, 12 и 13.

ЛИНИЈЕ 1 и 8
Аутобуси ће на Лиману 2 из Фрушкогорске улице скретаће десно у улицу Народног фронта, затим десно на Булевар ослобођења, одакле ће скретати десно на Булевар цара Лазара до Фрушкогорске улице и даље ће настављати постојећом (редовном) трасом.
Време до следећег поласка аутобуси ће издржавати на стајалишту Народни фронт – Фрушкогорска.
    ЛИНИЈЕ 7А i 7Б
    У оба смера аутобуси ће уместо Булеваром патријаха Павла саобраћати улицама Футошки пут, Футошка, Цара Душана, Булеваром цара Лазара, Балзаковом до Народног фронта, одакле ће настављати редовном трасом.
          ЛИНИЈЕ 6, 11А, 11Б и 12
       Аутобуси неће саобраћати за време трајања полумаратонске трке.
ЛИНИЈА 13
Уместо Булеваром Европе аутобуси ће у смеру Детелинара-Универзитет саобраћати улицама Футошка, Цара Душана, Булеваром цара Лазара до Булевара ослобођења, одакле ће скретати десно у Фрушкогорску улицу до стајалишта Народног фронта-Фрушкогорска.
У смеру Универзитет-Детелинара аутобуси ће од раскрснице Булевар ослобођења/Булевар цара Лазара саобраћати редовном трасом.
Окретање на Лиману обављаће се тако што ће са Булевара цара Лазара десним скретањем аутобуси улазити у  Фрушкогорску улицу, затим ће саобраћати Улицом Народног фронта и Булеваром ослобођења до Булевара цара Лазара, одакле ће настављати постојећом (редовном) трасом.
Време до следећег поласка аутобуси ће издржавати на стајалишту Народни фронт – Фрушкогорска.
НА ИЗМЕЊЕНИМ ДЕЛОВИМА ТРАСЕ ЛИНИЈЕ 1, 8 и 13 КОРИСТИЋЕ СЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.