Читај ми

ПОЧЕО „НОВОСАДСКИ ЗИМЗОЛЕНД“ НА ТРГУ СЛОБОДЕ

Празнична манифестација „Новосадски Зимзоленд“ почела је данас на Тргу слободе, уз песму хора Дечијег културног центра „Београд“, хора „Звончићи“ и новосадског бенда „Суперствар“. Присутне је, том приликом поздравио члан Градског већа за здравство др Драган Стајић и прогласио манифестацију отвореном.

- Пред нама је најлепше доба године. Време доброг расположења, даривања и радовања које проводимо са најближима, не заборављајући оне којима је потребна помоћ или пажња. Нови Сад је већ увелико окићен и спремно дочекује празнике, а томе свакако доприноси и „Зимзоленд“ који дух и традицију божићних маркета доноси и на главни градски трг, на радост наших суграђана, туриста који ће посетити Нови Сад и што је најважније деце. Они верују у чаролију коју нам доносе празници и сигуран сам да ће они највише уживати у програму и атмосфери ове манифестације  - изјавио је Драган Стајић и позвао Новосађане да, до 29. децембра дођу на Трг слободе.

„Новосадски Зимзоленд“ организује Удружење грађана „Срцем за све“, у сарадњи са компанијом Нинамедиа, а уз подршку Града Новог Сада. Према речима организатора манифестација ће трајати 34 дана, а поред разноврсног програма, у постављеним типским кућицама продаваће се домаћи производи као што су колачи, кувано вино, новогодишњи украси и друго. На бини у облику јелке наступаће хорови, а викенди су резервисани за дечије представе и радионице. За провод у вечерњим часовима задужени су бендови и ди џејеви.

Нови Сад, 26. новембар 2021. године