Читај ми

ПОЧЕЛА „НОВОСАДСКА ЈЕСЕН“

Шеф кабинета градоначелника Новог Сада Александар Петровић присуствовао је  свечаном отварању 12. „Новосадске јесени“ кojу oргaнизуje Пoкрeт гoрaнa Нoвoг Сaдa уз подршку Грaдске упрaве зa зaштиту живoтнe срeдинe и Грaдске упрaве зa приврeду.

- Град Нови Сад ће наставити да подржава ову манифестацију која је за дванаест година постoјања постала бренд Новог Сада. Из године у годину „Новосадска јесен“ уврштава нове садржаје и окупља све већи број излагача и посетилаца. Ова година је од стране Уједињених нација проглашена за Међународну годину земљишта, па је то и тема овогодишњих предавања и радионица. Организаторима, Покрету горана Новог Сада, упућујем искрене честитке на добро обављеном послу, сјајној организацији и разноврсном програму- рекао је Александар Петровић и позвао суграђане да у што већем броју посете „Новосадску јесен“ која ће бити отворена за посетиоце до суботе 24. октобра.

„Новосадска јесен“ је постала традиционална новосадска манифестација захваљујући одличној сарадњи са излагачима. У питању су највећи произвођачи и увозници цвећа, садница, семенске робе, заштитних средстава и пратеће опреме за уређење вртова и ентеријера, као и произвођача меда и здравствено-безбедне хране и рукотворина старих заната.           

Нови Сад, 20. октобар 2015. године