Читај ми

ОТВOРЕН САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА

Заменик градоначелника Новог Сада мр Зоран Мандић свечано jе отвориo Сајам запошљавања који организује Град Нови Сад у сарадњи са Националном службом за запошљавање - Филијала Нови Сад.
 

-Град Нови Сад и новосадска филијала Националне службе за запошљавање дуги низ година раде на томе да, упркос кризи која је многе људе оставила без посла, омогуће незапосленима да пронађу своју шансу и створе прилику за запослење. Желео бих да истакнем важност оваквих манифестација и да се захвалим свим послодавцима, који су прихватили да на овакав начин пронађу прави кадар за свој посао. Сигуран сам да ћете изабрати најбоље кандидате и да ће они оправдати ваше поверење - рекао је том приликом заменик градоначелника.
 

Незапослени ће бити у прилици да од 10 до 16 часова у западном холу ЈП СПЦ "Војводина" конкуришу за више од 200 слободних радних места у металској, комерцијалној, трговачкој, електро и економској струци. Поред 25 послодаваца, на сајму ће се представити и Савез самосталних синдиката Града Новог Сада и општина-секција младих, Међуопштинско удружење самосталних занатлија, Град Нови Сад и две приватне агенције за запошљавање. Посетиоци ће бити информисани о услугама Националне службе за запошљавање кроз непосредну комуникацију на штанду Филијале НСЗ Нови Сад и путем информативног материјала. На тематској трибини биће представљене и активне мере за запошљавање лица са инвалидитетом.
 

Нови Сад, 8. децембар 2011. године