Читај ми

OТВАРАЊЕ РАСХЛАДНЕ ХАЛЕ НА НАЈЛОН ПИЈАЦИ

Представници Града Новог Сада присуствовали су свечаном отварању расхладне хале на Најлон пијаци. Ради се о објекту површине од 260 квадратних метара, који представља највећу овогодишњу инвестицији предузећа "Тржница", у износу од 20 милиона динара и који ће омогућити да у наредној години ово предузеће започне велетрговину пољопривредним производима.

- Жеља Града Новог Сада је да своја јавна комунална предузећа припреми за тржишну утакмицу. Управо ова инвестиција је један корак даље, пре свега на проширивању лепезе услуга које ће ово предузеће да пружа својим клијентима, а и у будућности је то први корак за отварање једне сасвим нове делатности, која до сада није била у оквиру Јавног комуналног предузећа "Тржница" а то је велетржница, односно бављење трговином на велико - изјавио је члан Градског већа за буџет и финансије Живко Макарић

Према речима директора ЈКП "Тржница" Душана Бајића ово је прва расхлдна хала у оквиру тржнице у Србији, а служиће за складиштење пољопривредних производа и све врсте хране. Приликом израде водило се рачуна о стандардима носивости , заштите и ХЦЦП стандарду.

 

Нови Сад, 5. децембар 2011. године