Читај ми

ОДРЖАН САСТАНАК ГРАДСКИХ ЧЕЛНИКА СА ПРЕДСТАВНИЦИМА СИНДИКАТА СРЕДЊЕ ЕКОНОМСКЕ ШКОЛЕ “СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋ”

Члан Градског већа за образовање Радомир Дабетић, члан Градског већа за буџет и финансије Дејан Мандић и начелник Градске управе за образовање Бранко Новаковић одржали су састанак са представницима Синдиката Средње економске школе “Светозар Милетић” и директором Небојшом Булатовићем, а поводом блокаде рачуна те школе.

На састанку је договорено да ће део дуга школе бити исплаћен у најскорије време, а да ће остатак до целокупног износа дуга од 11.600.000 динара бити исплаћен почетком наредне буџетске године, као и то да ће се у договору са извођачем радова покушати скидање блокаде са рачуна.

Члан Градског већа за буџет и финансије Дејан Мандић упознао је представнике Синдиката и са другим нерешеним питањима у вези са дуговањима ове школе и изразио наду да ће и остали директори школа схватити неопходност финансијске дисциплине. Након састанка начелник Градске управе за образовање Бранко Новаковић и  представници  школе наставили су разговор о превазилажењу овог проблема, а његово решење се очекује у наредних десет дана.

 

Нови Сад, 21. октобар 2013. године