Читај ми

ОДРЖАН НОВОГОДИШЊИ ПРИЈЕМ ЗА ПРЕДСТАВНИКЕ МЕДИЈА

На традиционалном новогодишњем пријему градоначелник Новог Сада Милош Вучевић пожелео је представницима медија све најбоље у наступајућој години и захвалио им се на доброј сарадњи током 2018.

- Хвала вам што пратите активности градске администрације и што указујете на важна питања. Медији су корективни фактор друштва, очи и уши јавности, а циљ је да грађани буду добро информисани. Трудили смо се да одговоримо на ваша питања на најбољи начин, у складу са информацијама којима располажемо. Никада није идеално, и треба да будемо партнери и да заједничким радом исправљамо све оно што није добро. Наредне године Нови Сад постаје Омладинска престоница Европе па ће бити много занимљивих догађаја и за новосадску и за ширу јавност – нагласио је градоначелник Милош Вучевић.

Он је рекао да је 2018. година била успешна за Нови Сад, али и да увек може бити боље.

- Као важан догађај у години на измаку издвојио бих пуштање у сабраћај Жежељевог моста, јер је реч о великој инвестицији, на чију реализацију се дуго чекало. Међутим, то нас не задовољава и већ смо покренули процес за идејно решење четвртог моста преко Дунава. Очекујем још бољи развој ситуације у 2019. још нових инвестиција, још бољи буџет и већу подршку грађанима. За нас је највећи изазов решавање проблема везаних за ЈКП Стан, Апотеку, СПЕНС, али сигуран сам да ћемо успети да на њега адекватно одговоримо.  И у години пред нама настављамо континуирано и предано да радимо на томе да град буде комунално уређенији, да има боље путеве, бољи јавни превоз и да се још више улаже у децу и младе – поручио је градоначелник Вучевић.

Нови Сад, 28. децембар 2018. године